Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

LETNISKO BAJKA Domki letniskowe oraz CZARTER nad Jeziorem JEZIORAK IŁAWA MAZURY

Adres obiektu Makowo, 14-204 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Darek z Kielc
Dodano: 2016-09-08
Pobyt od: 2016-09-04 do 2016-09-08 IP: xx.160.159.176
 
 
    

Właśnie wróciłem z „Bajki” do domu. Przepiękne miejsce, w lesie, nad jeziorem. Super domki, z pełnym wyposażeniem (o tym jest na stronie więc nie będę pisał), Super rozplanowana kuchnia, miejsca wystarcza na wszystko i jeszcze zostaje. Na zewnątrz zadaszony stół z ławami, grilem i oświetleniem (przy każdym domku). Mnie osobiście skusiły do wyjazdu tam ich łodzie motorowe. Nowe, zadbane, 8-metrowe Delphie z pełnym wyposażeniem. Piękne kanały: Iławski i Ostródzko-Elbąski (jedną noc spędziliśmy na łodzi w Ostródzie). No i na koniec nie sposób jeszcze nie wspomnieć o właścicielu i obsłudze – przemili ludzie. Widać, że zależy im na kliencie i dbają na każdym kroku o wszystkich. Zawsze mają czas, żeby pomóc, doradzić czy coś zaproponować. I nawet w kwestiach nie uzgodnionych, w planach które na miejscu ciągle zmieniałem, w pełni usatysfakcjonowali takiego marudnego gościa jak ja. Gorąco polecam, ja na pewno tam wrócę. (Tyko nie wiem czy właściciel zniesie jeszcze raz takiego upierdliwego gościa jak ja :)))) )


 
 

Patrykk
Dodano: 2015-06-25
Pobyt od: 2015-06-19 do 2015-06-21
 
 
    

Pobyt z grupą znajomych okazał się strzałem w dziesiątkę. Domki bardzo dobrze wyposażone - włącznie z naczyniami i sztućcami. Ogrzewane dla zmarźlaków i wyposażone w ławy na zewnątrz. Możliwość wypozyczenia sprzętu wodnego i zadbana plaża. Sąsiedzi nieuciążliwi. Możliwość rozpalenia ogniska czy wykorzystania świetlicy w razie niepogody. Właściciel bardzo życzliwy i pomocny. Cena też przystępna jak na standard. Nic tylko wypoczywać.


 
 

Emilia
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-19 do 2015-06-21
 
 
  

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!! Domki ładne, wyposażone, czyste i urządzone ze smakiem :) ładna okolica, dodatkowe atrakcje dla dorosłych i dzieci. Można zrobić ognisko, a przy deszczowej pogodzie miło spędzić czas w przestronnej świetlicy. Właściciele sympatyczni :) Aż chce się tam wracać, co z przyjemnością uczynimy :)


 
 

Iwona
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-19 do 2015-06-21
 
 
    

Miejsce świetne! Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak wysokim standardem domków w lesie. Właściciele też bardzo mili ludzie. Polecam wszystkim- zarówno osobom które mają ochotę na wypad za miasto ze znajomymi, jak również rodzinom z dziećmi. My na pewno też się z dziećmi tam wybierzemy!


 
 

Maciej
Dodano: 2015-03-07
Pobyt od: 2014-07-07 do 2015-07-27
 
 
    

Po prostu "BAJKA"!!! Przepiękne miejsce, oddzielone od cywizlizacji lasem nad długim rynnowatym jeziorem i piękną plażą, niesamowite możliwości aktywnego spędzania wakacji na różne sposoby. Domki suche,przestronne, czyściutkiei dobrze wyposażone, wokół cisza i spokój,odległość do jeziora na tzw. żabi skok. Właściciele bardzo mili i życzliwi, mają wspaniałe podejście do odwiedzających,których gorąco pozdrawiam i dziękuje za wspaniałe acapulco.


 
 

Wojti
Dodano: 2015-01-24
Pobyt od: 2014-09-18 do 2014-09-21 IP: xx.25.185.201
 
 
    

Bardzo fajne miejsce.Naprawdę miło spędziłem czas.Jeziorko,piękne widoki,cisza.Super kontakt z właścicielami ośrodka,bardzo przyjemni i kontaktowi ludzie.Bez wahania,w kolejnym sezonie,wynajmę domek wraz ze znajomymi w Ośrodku Bajka.Z całym przekonaniem polecam.


 
 

maciej
Dodano: 2014-09-25
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-07
 

Po prostu super, bardzo przyjemnie spędziliśmy tam weekend. Co prawda nie było już w lesie grzybów, ale mnogość innych atrakcji zrekompensowała nam to. Ośrodek i domki jak z Bajki. Właściciele bardzo mili. Naprawdę warto tam pojechać.


 
 

Aga i Kuba
Dodano: 2014-09-03
Pobyt od: 2014-08-19 do 2014-08-24 IP: xxx.192.71.133
 
 
    

Byliśmy z dzieciakami w drugiej połowie sierpnia. Pogoda niezbyt nas rozpieszczała ale właściciele zadbali o to,żebyśmy ten pobyt zapamiętali na dłużej i chcieli tu wrócić ponownie. Domki jak i ich wyposażenie - super. Czysto, wszystko nowiutkie, zero pająków i pajęczyn, których nie cierpię;) Dobrze zagospodarowany placyk zabaw dla dzieci, stół do ping-ponga, miejsce do siatkówki, miejsce do grillowania i na ognisko. Atrakcje wodne - rowery wodne, łódka z silniczkiem, jazda na kole dla bardziej odważnych, dodatkowo możliwość łowienia ryb w jeziorze. Wycieczki rowerowe, chodzenie po lesie i nad jeziorem.Cisza, spokój, świeże powietrze i piękne zachody słońca. W pobliżu wiele ciekawych miejsc do zobaczenia i zwiedzenia. Poraziła nas tylko opłata za zużycie prądu ( bo dogrzewać się trzeba było w nocy) ale reszta była wzorowa:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-09-16 21:57:46
Dziękujemy za dodaną opinie . Zapraszamy w przyszłym sezonie . Faktycznie co do prądu mieli państwo najwyższe zużycie w sezonie 2014 co mnie również zdziwiło . Na ogół średnie zużycie prądu podczas 7 dni wynosi od ok 40 do 100 zł . Pobieramy opłatę zgodnie z podlicznikiem 1 zł KW . Proszę się koniecznie przypomnieć w przyszłym sezonie a postaramy się dodatkowo umilić państwu czas . Pozdrawiamy
 
 

Kasia
Dodano: 2014-08-15
Pobyt od: 2014-08-03 do 2014-08-10 IP: xx.185.197.131
 
 
   

Polecam! Opis dokładnie jak w poprzedniej recenzji. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, wędkarzy. Na pewno wrócimy i to ze znajomymi. :)


 
 

Ala
Dodano: 2014-07-13
Pobyt od: 2014-07-07 do 2014-07-13
 
 
    

Wspaniałe miejsce na spędzenie urlopu blisko natury. Gorąco polecam.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie